Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından 7.10.2019 Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün iki ayrı ring seferiyle öğrencilerimizin birimlerimiz arasındaki ulaşımı ücretsiz olarak sağlanacaktır.

Uygulamaya konulan ring seferlerinin saati ve güzergâhı şu şekilde olacaktır:

Birinci Sefer: Saat 10:00: 15 Temmuz Yerleşkesi (Eğitim Fakültesi) >İlahiyat Fakültesi > Fen Edebiyat Yerleşkesi > SÜBİTAM Yerleşkesi > Su Ürünleri Fakültesi > Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli

Saat 12:00: Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli > Su Ürünleri Fakültesi > SÜBİTAM Yerleşkesi > Fen Edebiyat Yerleşkesi > İlahiyat Fakültesi > 15 Temmuz Yerleşkesi (Eğitim Fakültesi)

İkinci Sefer:

Saat 13:00: 15 Temmuz Yerleşkesi (Eğitim Fakültesi) >İlahiyat Fakültesi > Fen Edebiyat Yerleşkesi > SÜBİTAM Yerleşkesi > Su Ürünleri Fakültesi > Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli

Saat 15:00: Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli > Su Ürünleri Fakültesi > SÜBİTAM Yerleşkesi > Fen Edebiyat Yerleşkesi > İlahiyat Fakültesi > 15 Temmuz Yerleşkesi (Eğitim Fakültesi)

Öğrencilerimiz, kimlik kartlarını göstermek suretiyle bu hizmetten ücretsiz olarak istifade edebilecekler.

Not: Ring araçlarımızın her durakta bekleme süresi 5 dakika olacaktır.