Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu dış paydaşlarından biri olan Sinop’un köklü işletmelerinden Sinop Beyaz Ev Restoran ve Otel sahibi Saim GÜRBÜZ, Yüksekokulumuz Yiyecek İçecek İşletmeciliği bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.

Ders kapsamında düzenlenen buluşmada; Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı ve Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercan KARAÇAR ile beraber sunum yapan Saim GÜRBÜZ, iş kurma, girişimcilik ve yiyecek içecek sektörü hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Daha sonra işletmesinin ihtiyaç duyduğu elemanlara ilişkin detaylar veren Saim GÜRBÜZ, öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı.

Sunumu sonrası öğrencileri ve öğretim elemanlarını işletmesine davet eden Saim GÜRBÜZ, bu imkânı sağlayan Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürlüğüne teşekkür etti.