Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen kariyer günleri kapsamında, Turizm sektörünün önde gelen seyahat acenteleriden ETS Tur yetkilileri öğrencilerimizle buluştu.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM, Müdür Yardımcıları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ercan KARAÇAR, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Olca SEZEN DOĞANCİLİ ve Öğretim Elemanları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gül ERKOL BAYRAM, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Emre ÇİLESİZ, Sayın Öğr. Gör. Şaban KARGİGLİOĞLU ile öğrencilerimiz katıldılar.

Gerçekleşen kariyer günleri programında ETS Tur sorumluları Sayın Evren PAMUK, Sayın Mert YILMAZ ve Sayın Fatih YILDIRIM, öğrencilerimize sektör hakkında önemli bilgiler verdiler.

Öğrencilerimizin merak ettiği soruları da yanıtlayan yetkililer, daha sonra iş ve staj mülakatları gerçekleştirdiler.