TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU

Üniversitemiz Öğretim Elemanlarıyla Yönetmelik Çalışma Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizde öğrencilerimizin talep ve istekleri doğrultusunda Lisans ve Ön Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğini Güncelleme Çalıştayı düzenlendi.

Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde düzenlenen toplantıya; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz ve Üniversitemizde görev yapan Dr. Öğretim Üyelerimiz ile Öğretim Görevlileri katıldılar.

Çalıştayın açılışında konuşan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, en büyük hedeflerinin öğrencileri donanımlı bir şekilde yetiştirmek olduğunu belirterek, “Öğrencilerimizle dönem içinde iki kez bir araya geldik ve taleplerini dinledik. Eğitim-öğretim ve sınav yönetmeliği hakkında görüşlerini aldık. Bugün de o görüşleri dikkate alarak hazırladığımız 20 maddelik yönetmelik değişikliğini sizlerin fikirlerini sunmak istiyoruz” dedi.

Ardından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın moderatörlüğünde gerçekleşen Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği Güncelleme çalıştayında, öğrencilerimizin istek ve beklentileri dikkate alınarak hazırlanan 20 maddelik yeni yönetmenlik müzakere edildi.

Rektörümüz değişiklik içeren maddeleri tek tek okuyarak öğretim elemanlarımızın değerlendirmesine sundu.

Çalıştayda Üniversitemizdeki ders içeriği ve sınav yönetmeliğinin güncellenmesi konularında öğretim elemanlarımızın görüşleri alındı.

Lisans ve Ön Lisans Eğitm-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğini Güncelleme Çalıştayı ikramla sona erdi.

Kalite