TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
'' Kuzeyden Parlayan Yıldız ,,

Armas Hotels, Yüksekokulumuz Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Armas Oteller Grubu yetkilileri, Yüksekokulumuz öğrencileri ile bir araya geldi. Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; öğrencilerimizin yanı sıra Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Vekilimiz Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM, Müdür Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Ercan KARAÇAR ve Dr. Öğr. Üyesi Olca SEZEN DOĞANCİLİ ile Dr. Öğr. Üyesi Gül ERKOL BAYRAM, Öğr. Gör. Şaban KARGİGLİOĞLU, Öğr. Gör. Can ŞİMŞEK ve Arş. Gör. Serkan AK da katılım gösterdiler.

Otel yetkilileri, öğrencilerimize turizm sektörüyle ilgili önemli bilgiler verirken, otellerinin sağladığı mutfak, restoran, bar, kat hizmetleri, ön büro, insan kaynakları bölümleri için işe alım ve staj imkânları ile ilgili konularda da bilgiler verdi. Konferans sonunda öğrencilerimizle staj ve işe alım mülakatları gerçekleştirildi.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz